Haluatko yrityksesi mukaan kisapassiin?

Jalkapallon A-maaottelu: Suomi - Viro pelataan 7.6. Tampereella, Ratinan Stadionilla. Jaamme tapahtumassa sekä kevään ja kesän aikana n. 20.000 HWC2020-kisapassia..

Kisapassi tarjoaa alennuksia, tuote-etuja ja kisatuotteita Tampereen keskustan moni­puolisista liikkeistä 7.6. alkaen. Tule mukaan tukemaan maailmanluokan kansainvälistä turnausta, joka tavoittaa viikon aikana yli 100 000 silmäparia. Tukisumman ja edun voit määritellä parhaiten yrityksellesi sopivaksi. Saat kisapasseja jaettavaksi asiakkaillesi sekä tarjoamasi edun passiin ja nettisivujen kisasivulle. Kisapassi-liikkeet tunnistaa HWC2020-tarrasta. KYSY LISÄÄ taru.lintula@hdl.fi tai soita Jaakko Hautamäki 050 502 2577.

HOMELESS WORL CUP TAMPERE 2020 TAPAHTUMAA TUKEMASSA

Tampereella järjestetään 28.6.-5.7.2020 Asunnottomien jalkapallon MM-kisat, Homeless World Cup Tampere 2020. Kisoihin saapuu 500 pelaajaa 45 maasta.

Soho

04.03.2020

Gastropub Soho on perinteikäs musiikkiin, ruokaan ja jalkapalloon keskittyvä ravintola Tampereen ydinkeskustassa. Ravintolatoiminnan lisäksi Soho tukee vähävaraisten perheiden lasten harrastamista muun muassa jalkapallossa.

Vegem

04.03.2020

Vegem on tamperelainen, vuonna 2017 perustettu kasvisruoka-alan yritys. Tuotteet valmistetaan käsityönä Pirkkalassa sijaitsevassa tuotantolaitoksessa. Toimintaa luotsaavat valtamerilaivan jämäkkyydellä, mutta metsälammen tyyneydellä Sami Karttunen sekä Santtu Ronkainen.

SirkusRakkausPumPum ry on yhteisötaiteen edelläkävijä joka tuottaa esteetöntä, matalan kynnyksen kulttuuritoimintaa kaikenlaisille perheille Pirkanmaalla ja muualla Suomessa. Yhdistyksen tavoite on yhdenvertaisuuden ja arkiluovuuden edistäminen katutaiteen, pyörätuolitanssin, musiikin ja leikin kautta. Vuonna 2011 perustettu lastenkulttuuriyhdistys...

Tampere isännöi 18. Asunnottomien jalkapallon MM-kisoja 28.6.-5.7.2020. Kisapaikkana toimii Ratinan Stadion ja sen ympäristö

Diakonissalaitos on yli 150-vuotias säätiö ja yhteiskunnallinen yritys. Yhdessä säätiöön kuuluvan Rinnekodin ja tytäryrityksemme Diakonissalaitoksen Hoivan kanssa tarjoamme vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluja, jotka parantavat asiakkaidemme arkea. Tavoitteemme on, että jokaisella on ihmisarvoinen elämä.

Nauha

08.02.2020

Nauha Ry on vuonna 1961 perustettu yhdistys, jonka toimialoja ovat työllisyydenhoito, nuorisotyö, päihde- ja huumekuntoutus, asumispalvelut, opinnollistaminen, päivätoiminta, lastensuojelutyö, maahanmuuttajatoiminta, vertais- ja vapaaehtoistoiminta sekä erilaiset hankkeet, niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin. Meillä työskentelee yli 150...

Pelastusarmeijan tehtävänä on palvella yhteiskunnan väliinputoajia: vähävaraisia, haavoittuneita, rikkinäisiä, yksinäisiä, kodittomia ja eksyksissä olevia ihmisiä.TUE TAPAHTUMAAMME

Haluatko olla mukana?