Pelastusarmeija

31.01.2020

Pelastusarmeijan tehtävänä on palvella yhteiskunnan väliinputoajia: vähävaraisia, haavoittuneita, rikkinäisiä, yksinäisiä, kodittomia ja eksyksissä olevia ihmisiä.

Suomessa Pelastusarmeija on toiminut jo yli 130 vuotta ja on aina ollut vahva kotimaan auttaja. Pelastusarmeijalla on 40 toimipistettä ympäri maata. Toimintamuotoihin kuuluvat mm.paikallinen sosiaalityö, tukiryhmät, perhe- ja nuorisotyö, lastenleirit ja neuvonta-apu.

Lisäksi Pelastusarmeija auttaa asunnottomuuden koko prosessissa; pyrkii ennaltaehkäisemään ihmisten joutumista asunnottomiksi, auttaa asunnottomuuden kohdatessa ja tukee kotona asumista. Asumispalveluyksiköt toimivat "Asunto ensin" -periaatteella, koska uskomme,että kaikilla pitää olla oikeus omaan kotiin.

Pelastusarmeija on kansainvälinen, kristillinen liike ja avustusjärjestö, joka toimii 131 maassa. Pelastusarmeija tuo paikallisesti toivoa ja konkreettista apua satojen miljoonien ihmisten elämään. Lisäksi Pelastusarmeija avustaa ihmisiä kansainvälisillä kriisi-, maanjäristys-, tulva-, pandemia- ja sota-alueilla.

pelastusarmeija.fi