SirkusRakkausPumPum

04.03.2020

SirkusRakkausPumPum ry on yhteisötaiteen edelläkävijä joka tuottaa esteetöntä, matalan kynnyksen kulttuuritoimintaa kaikenlaisille perheille Pirkanmaalla ja muualla Suomessa. Yhdistyksen tavoite on yhdenvertaisuuden ja arkiluovuuden edistäminen katutaiteen, pyörätuolitanssin, musiikin ja leikin kautta. Vuonna 2011 perustettu lastenkulttuuriyhdistys on vakiinnuttanut paikkansa laadukkaiden ja omaperäisten kulttuurisisältöjen tarjoajana ja toteuttanut yli 600 erilaista esitystä, tapahtumaa ja työpajaa uudistaen kulttuurikenttää. Yhdistyksen kulttuurituotannon tilaajia ovat mm. kaupungit, lastenkulttuurikeskukset, järjestöt, festivaalit, koulut ja päiväkodit.

Yhdistyksen toiminnan keskiössä on lasten ja nuorten, ml. erityislapset osallistavuus, minkä pohjalta yhdistys on kehittänyt oman ainutlaatuisen konseptin.

Lastenkulttuuritarjonnassa on taidetyöpajoja, lastenmusiikkiesityksiä ja toiminnallisia leikkipisteitä.

SirkusRakkausPumPum ry on järjestänyt satoja katutaidetapahtumia, julkisen kaupunkitaiteen projekteja sekä lasten, nuorten ja erityisryhmien työpajoja vuodesta 2014. Olemme opettaneet yli 6000 lasta ja nuorta, ml. maahanmuuttajia ja erityislapsia, spraymaalaamaan, sekä työllistäneet useita ohjaajia, graffiti- ja kuvataiteilijoita. Toimimme yhteistyössä Tampereen kaupungin, Taidemuseon, Sähköverkon, kulttuurikasvatusyksikkö TAITEn, Nuorisotoimen sekä lukuisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Katutaidetopetusta on järjestetty mm. iltapäiväkerhotoimintana peruskouluilla, kursseina nuorisotiloilla ja luvallisilla graffitiseinillä. Meidät löytää myös somesta @sirkusrakkauspumpum

Tutustu lastenkulttuuritarjontaamme nettisivullamme: www.sirkusrakkauspumpum.fi